yandex_Metrica

Paslanmaz çelik özel imalat flanş

  • Paslanmaz çelik özel imalat flanş

Paslanmaz çelik özel imalat flanş

Bu flanş çeşitleri Japon normuna  uygun devre  borularının bağlantısında  kullanılmaktadır. Sistemdeki basınca karşı düz flanş veya göstereceği mukavemete karşı kaynak boyunlu flanşlar tercih edilmektir. Türkiye de ise  tamir  gemilerinde devrelerin  tamir kısımlarında  talep edilmektir. Biz  KAYACI METAL LTD.ŞTİ. olarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Paslanmaz  çelik Jıs B 2220 SOP-FF flanş çeşitleri özel imalat  olarak yapılmaktadır.Paslanmaz çelik çubuk veya  paslanmaz  çelik sacdan  kesilen  belirli  ölçülerdeki  ürünlerden  cnc torna da  işlenip delik ve  conta  yüzeyi  yapılıp hazır  hale gelmektedir. Paslanmaz çelik özel imalat flanş ölçüleri ise DN15 den  başlayıp  DN500 'e  kadar  devam etmektedir.  Basınç  sınıfları ise  jıs5k - jıs10k - jıs16k- jıs20 - jıs40k  düz flanş veya  kör  flanş olarak  imal edilmektir.  Flanşların genel kullanım yerleri boru tesisatları olmasına rağmen, makine imalatı ve  kurulumun da  kullanımı yaygındır. Makine parçalarının birbirine bağlantısı için de kullanılabilirler. JIS Normu Düz Flanş Tesisata veya makineye kaynaklı veya dişli olarak bağlanabilirler. Genelde iki flanşın arasına sızdırmazlık sağlamak için kullanım yerine göre conta yerleştirilebilir. Paslanmaz çelik özel imalat flanş  hakkında  bilgi almak isterseniz  lütfen  mail  yada telefon  yolu ile bizimle irtibata  geçiniz. İlgili departman talebinize en kısa  sürede yanıt verecektir.

PASLANMAZ ÇELİK ÜRÜNLERİNİN BAKIM VE TEMİZLİĞİ
  1. Genellikle paslanmaz çelik yüzeyi iyi durumda tutmaya yardımcı olmak için belirli aralıklarda temizleme tavsiye edilir. Yağmur suyu, doğal bir temizleyici sayılsa da sıcak iklimlerde, çeliğin yüzeyinde toz ve kir birikmesini kaldırmak için hafif bir deterjan veya sabunlu su kullanmak gerekli olabilir.
  2. Temizleme işlemi, yüzeyi yabancı maddelerden arındırma işlemidir. Düzenli temizleme ve bakım ile paslanmaz çelikler görünümlerini uzun süre koruyabilirler.
  3. Yüzeydeki toz, kurumuş lekeler, kalıntılar ile benzeri kirlilik yaratan artıklar ıslak bir        bez ile temizlenmelidir. Temizleme işleminden sonra yüzey tamamen kurulanmalıdır.
  4. Temizleme suyu kireçli ise yüzeyde leke bırakabilir. Bunun için temizleme sırasında sert tanecikli ve lifli yapıda olmayan bir bez kullanılması yeterlidir.
  5. Paslanmaz malzemenin yüzeyinde kalan parmak izi için de cam yüzeyleri temizlemek için kullanılan sıvı temizleyicilerden faydalanılabilir.
  6. Temizleme için özellikle tuz ruhu ve çamaşır suyu gibi klor içeren kimyasalların kullanımından özellikle kaçınılmalıdır.

www.paslanmazburada.com

 lokman@kayacimetal.com   

 0216 447 07 91


Yorum

Yorum Yaz

Not: HTML desteklemez!

Puan Ver